Dodano: 2009-05-20 18:28
Na DP jest profil - widmo :D Klikam "Twój profil" a zamiast mojego wyświetla się inny, pusty, z jedną wiadomością w skrzynce i takim awatarem:
![]()
Dodano: 2009-05-20 18:31
No znajoma sprawa serwer też muli stąd moje pytanie: czy może szanowna administracja wywalić kilka tysięcy niepotrzebnych profili, by żyło się lepiej? Czy musi być oficjalny lans "na ilość"?
Dodano: 2009-05-20 18:41
| Gaia napisał(a): |
| Na DP jest profil - widmo :D Klikam "Twój profil" a zamiast mojego wyświetla się inny, pusty, z jedną wiadomością w skrzynce i takim awatarem:
|
TAK! Mnie to tak wqrwia! I jak czasem kogoś chcę nawiedzić to też tak się pojawia.
GoopiaPeezda666 -> dobre 8) ale to chyba marzenie
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-05-21 13:19
| GoopiaPeezda666 napisał(a): |
| No znajoma sprawa serwer też muli stąd moje pytanie: czy może szanowna administracja wywalić kilka tysięcy niepotrzebnych profili, by żyło się lepiej? Czy musi być oficjalny lans "na ilość"? |
Zgłaszam się na ochotnika do inkwizycji typującej profile do usunięcia :D
Popieram koleżanki. Martwym duszom mówimy nie i won.
Dodano: 2009-05-23 10:55
Alleluja,wreszcie GoopiaPeezda666 napisała coś mądrego, jak najbardziej dołączam się do apelu - po co nam martwe dusze do cholery?
Dodano: 2009-05-24 11:12
Popieram także słowa GoopiaPeezda666, aby szanowna administracja wywaliła kilka tysięcy niepotrzebnych profili :D :wink: po kiego nam zbyteczne i nikomu nie przydatne Ghost Profile :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-05-26 13:03
1. znów jak kliknęłam w linka do ostatniego posta do tego tematu, to sie wyświetliło, że "nie istnieją ządne posty do tego tematu", dopiero, jak kliknęłam w linka do calego tematu, to on się otworzył
2. choć się zalogowałam, to znów jestem "szara" - znów zrobiono mnie na szaro

Dodano: 2009-05-27 11:28
Długo nie mogłam się zalogować - mimo kilku prób odzyskania hasła i ogólnego kombinowania. W końcu z rozpaczy stworzyłam nowy profil, tylko po to, żeby napisać o tym problemie - i wtedy udało mi się dogadać ze starym. Bardzo więc proszę o usunięcie profilu "Procella1" (z którego zresztą też nie udało mi się zalogować ani nie dostałam żadnego potwierdzenia rejestracji). Jeżeli chcecie potwierdzenia, że to faktycznie mój profil - mogę podać komuś z moderacji/administracji z jakiego maila go tworzyłam i jakie ustawiłam hasło, ale to już z przyczyn oczywistych na PW.
Mam nadzieję, że przyznanie się do tego nie spowoduje, że wylecę z hukiem ogólnie - pewnie nie powinnam mieć drugiego profilu, ale po prostu już nie mogłam wymyślić, co zrobić, absolutnie nie było moim celem trollowanie, spamowanie ani robienie żadnego zamieszania na forum, raczej nie mam tendencji do tego typu działań. Przepraszam :oops:
Dodano: 2009-05-27 13:19
| Procella napisał(a): |
| Długo nie mogłam się zalogować - mimo kilku prób odzyskania hasła i ogólnego kombinowania. W końcu z rozpaczy stworzyłam nowy profil, tylko po to, żeby napisać o tym problemie - i wtedy udało mi się dogadać ze starym. Bardzo więc proszę o usunięcie profilu "Procella1" (z którego zresztą też nie udało mi się zalogować ani nie dostałam żadnego potwierdzenia rejestracji). Jeżeli chcecie potwierdzenia, że to faktycznie mój profil - mogę podać komuś z moderacji/administracji z jakiego maila go tworzyłam i jakie ustawiłam hasło, ale to już z przyczyn oczywistych na PW.
Mam nadzieję, że przyznanie się do tego nie spowoduje, że wylecę z hukiem ogólnie - pewnie nie powinnam mieć drugiego profilu, ale po prostu już nie mogłam wymyślić, co zrobić, absolutnie nie było moim celem trollowanie, spamowanie ani robienie żadnego zamieszania na forum, raczej nie mam tendencji do tego typu działań. Przepraszam :oops: |
taa... mialem doskladnie o samo i dokladnie to samo zrobilem
Zaczalem nawet myslec ze ktos mi sie wlamal na konto i zmienil haslo
Dodano: 2009-05-27 13:20
A właśnie.
Dlaczego nie można usunąć swojego profilu? Co to, mafia, ekhem, sekta jakaś? :lol:
Dodano: 2009-05-27 13:22
|
Mam nadzieję, że przyznanie się do tego nie spowoduje, że wylecę z hukiem ogólnie - pewnie nie powinnam mieć drugiego profilu, ale po prostu już nie mogłam wymyślić, co zrobić, absolutnie nie było moim celem trollowanie, spamowanie ani robienie żadnego zamieszania na forum, raczej nie mam tendencji do tego typu działań. Przepraszam :oops: |
Kaj tam wylecisz dzięki tobie jest o jednego usera więcej przeca.
Dodano: 2009-05-27 13:41
Dodano: 2009-05-28 06:41
| Mam nadzieję, że przyznanie się do tego nie spowoduje, że wylecę z hukiem ogólnie - pewnie nie powinnam mieć drugiego profilu, ale po prostu już nie mogłam wymyślić, co zrobić, absolutnie nie było moim celem trollowanie, spamowanie ani robienie żadnego zamieszania na forum, raczej nie mam tendencji do tego typu działań. Przepraszam :oops: |
Mozesz miec nawet 100 jezeli zaden nie wykozystywany jest do niecnych celow.
| A właśnie.
Dlaczego nie można usunąć swojego profilu? Co to, mafia, ekhem, sekta jakaś? :lol: |
Mozna - wystarczy usunac swoje dane.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-06-04 19:24
ufff po tym, jak mnie wylogowało godzinę temu, w końcu mogłam się ponownie zalogować. Jakieś kłopoty techniczne najwidoczniej były ale już jest ok.
Dodano: 2009-06-08 09:32
Witam. Mielismy powazniejsza awarię sprzetu. Wracamy do pracy.
Dodano: 2009-06-08 14:54
A ja o czym innym
czy dałoby się zrobić taki myk żeby przy zmianie hasła dochodziło info o tym na pocztę? Bo ostatnio byłam zmuszona zmienić i zapomniałam na jakie zmieniłam :oops: wiem że to nie bardzo mi się chwali ale podejrzewam że nie jestem jedyną której się to zdarzyło :roll:
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
hasła Dodano: 2009-06-13 15:00 Zmieniono: 2009-06-14 13:06
Przesyłanie hasła na poczte jest niemozeliwe. Po pierwsze na serwerze jest trzymane w postaci zakodowanej. Po drugie wzgledy bezpieczenstwa przemawiaja przeciw. Po trzecie gdy sie zapomni mozna je bez problemu zresetowac.
Dodano: 2009-06-13 15:01
| A właśnie.
Dlaczego nie można usunąć swojego profilu? Co to, mafia, ekhem, sekta jakaś? :lol: |
Mozna - wejdz w "zmien dane" i usuń.
Dodano: 2009-06-28 17:58
Dodano: 2009-07-01 14:12
| Vika napisał(a): |
| czasem pokazuje mi się, że mam...1650 wiadomości na skrzynce, dlaczego? |
również dopisuje się do zapytania..
Dodano: 2009-07-02 09:20
Nie które tematy np. temat recenzji Sądu Ostatecznego:Czerwiec, jest nie uaktywniony. Niby założony, ale gdy chce się w niego wejść, to nie da rady. Muszę recenzję znaleźć na głównej stronie DP by móc to zrobić. Zauważyłem, że to nie jedyny takowy temat który doskwiera tenze problem.
Dodano: 2009-07-02 18:15
Gdy klikam "oceny galerii" (jako całości, nie pojedynczych zdjęć) - wysyła mnie w kosmos :)
Dodano: 2009-07-06 16:46
tak, mnie się tak już od dość dawna robi i też nie wiem, o co chodzi...chcę wejść na profil użytkowniczki lacrimaangeli, ale nie mogę, po kliknięciu pokazuje się komunikat: zła nazwa użytkownika
Dodano: 2009-07-07 08:05
| Vika napisał(a): |
| zła nazwa użytkownika |
Kłamie.
Dodano: 2009-07-07 09:31
| Alpha-Sco napisał(a): |
| Gdy klikam "oceny galerii" (jako całości, nie pojedynczych zdjęć) - wysyła mnie w kosmos :) |
Właśnie - żeby nie szło sprawdzić kto daje ocene galerii - swojej wlasnej galerii :!:
No szczyt :wink:
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.